Om oss

Socialdemokraterna är Moras största politiska parti. Vårt mål är ett attraktivt, tryggt och trivsamt Mora, med god livskvalitet för alla!

Vår vision för Mora

Vår vision är att Mora ska vara ett tydligt centrum – en regionstad – i norra Dalarna. Attraktivt för människor och företag, med ett brett utbud av upplevelser, handel, bostäder, arbets- och utbildningsmöjligheter, och där trygghet och närhet skapar trivsel och god livskvalitet för alla.

Vår politiska värdegrund

Socialdemokraterna är ett politiskt parti som står för frihet, jämlikhet, solidaritet och alla människors lika värde!

Frihet – för att alla ska kunna säga och göra det man vill, utan risk för liv, jobb och hälsa, så länge det inte inskränker på någon annans fri- eller rättigheter.

Jämlikhet – för att alla, oavsett kön, etnicitet, religion eller ekonomi, ska ges samma möjligheter till utbildning, jobb, ekonomisk utveckling och samhällets service.

Solidaritet – för att vi alla tillsammans, på olika sätt, stöttar dem av oss som på grund av sjukdom, arbetslöshet eller andra omständigheter har det svårt.

Alla människors lika värde – för att alla människor föds lika, men växer upp med olika sociala, ekonomiska och kulturella förutsättningar, förutsättningar som inte i något avseende definierar en människas värde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: