Extra medlemsmöte 19 oktober

Den 20 oktober väljer kommunfullmäktige (KF) nytt presidium i KF, ledamöter och presidium i kommunstyrelsen (KS), samt revisorer.

På det mycket välbesökta medlemsmötet den 15 oktober presenterades läget och valberedningens utgångspunkter inför dessa val. På grund av det sena beskedet om den nya majoritetsbildningen kommer vi att ta ställning till valberedningens slutliga förslag vid ett extra medlemsmöte, tillsammans med KF-gruppen söndag 19 oktober kl 18.30 på Folkets Hus i Noret!

Vi beklagar det korta varslet!

Alla medlemmar är varmt välkomna!

Om Lennart Sohlberg

Jag är socialdemokrat och egen företagare inom information/IT. Min politiska uppfattning bottnar i en humanistisk människosyn och en tro på att vi tillsammans kan skapa ett samhälle präglat av trygghet och framtidstro. Hjärtefrågor är skola och utbildning, samt hur vi kan få trygghetssystemen att fungera även för egna företagare. Trots min företagarbakgrund anser jag också att vi snarast måste bromsa utförsäljningen/privatiseringen av den offentliga sektorn. Det finns inget som säger att skola, vård och omsorg driven i privat regi per automatik blir billigare eller bättre, än offentligt driven.

Publicerat på 2014-10-16, i Möten, Partiet. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: