Nu är det klart…

Strax efter halv elva igår kväll kom så beskedet vi anat skulle komma: Mora får en ny majoritet bestående av Centern, Moderaterna, Morapartiet, Folkpartiet och Kristdemokraterna. Ännu återstår för denna majoritet att presentera sin politiska plattform, vilken ska bli mycket intressant att ta del av.

Därmed är det helt klart att Moras största politiska parti, Socialdemokraterna, kommer att vara i opposition kommande mandatperiod. På medlemsmötet i morgon onsdag 15/10 kommer vi att till att börja med att ”formera våra styrkor” i kommunstyrelsen, så kom till Helmer Konditori kl 19.00.

Nu ställer vi om till opposition och vi ska bli framgångsrika! Häng med på resan!

/Lennart Sohlberg

UPPDATERING:

Här hittar du den sk MoraAlliansens vision för Mora.

Publicerat på 2014-10-14, i Kommunpolitik. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: