Katastrofen i Kobane

Uttalande från styrelsen för Socialdemokraterna i Mora:

I den syriska gränsstaden Kobane står nu fruktansvärda strider mellan IS och kurdisk militär. Där pågår en massaker som utgör en fruktansvärd humanitär katastrof, obegriplig till sin grymhet och omfattning!

Socialdemokraterna i Mora står upp för de civila i Kobane, och andra som drabbats av IS våldsaktioner i Syrien och Irak. Världssamfundet måste stärka sina insatser för att bekämpa denna vedervärdiga sekt. Sverige och världen måste göra allt som står i vår makt för att stoppa IS!

Våra tankar går till de drabbade i Kobane och deras anhöriga i Sverige och på andra håll i världen, och vi sluter upp bakom de hjältar som hjälper dem.

För Socialdemokraterna i Mora
Lennart Sohlberg, ordförande

Om Lennart Sohlberg

Jag är socialdemokrat och egen företagare inom information/IT. Min politiska uppfattning bottnar i en humanistisk människosyn och en tro på att vi tillsammans kan skapa ett samhälle präglat av trygghet och framtidstro. Hjärtefrågor är skola och utbildning, samt hur vi kan få trygghetssystemen att fungera även för egna företagare. Trots min företagarbakgrund anser jag också att vi snarast måste bromsa utförsäljningen/privatiseringen av den offentliga sektorn. Det finns inget som säger att skola, vård och omsorg driven i privat regi per automatik blir billigare eller bättre, än offentligt driven.

Publicerat på 2014-10-08, i Internationellt och märkt . Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: